Interieurtrajecten

INTERIEURADVIES VOOR UW WONING IN 3 FASES!

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om van uw huis een echte thuis te maken. Wij begeleiden en ontzorgen u hier graag bij. Bent u dus van plan om te verhuizen of wilt u uw huidige interieur upgraden? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel interieuradvies.

FASE 1

“LET’S MEET” (with good coffee)

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze winkel of bij u thuis, nemen we ruim de tijd om uw wensen, noden, budget en timing in kaart te brengen. Tip: verzamel foto’s van uw droominterieur, materialen, accessoires,... enzovoort. Check zeker ook onze social media kanalen. Wij inspireren u graag.

FASE 2

TRAJECT “MOOD”

Vanaf dit moment schakelen wij onze interieurstyliste in voor uw project op maat. Zij stelt op basis van uw verkregen wensen / stijl een gepersonaliseerd, stijlvol moodboard en kleurenpallet samen.

Wist u dat we naast raamdecoratie een mooi assortiment van meubelen, verf, behang, tapijt, vloeren, folies, verlichting en ‘Smart Home’ oplossingen aanbieden? In een volgende fase kan zij ook deze producten volledig integreren in een afgewerkt interieurplan. Sit back and relax!

FASE 3

TRAJECT “RELAX”

Onze interieurstyliste bezoekt samen met u onze inspiratieruimte en die van onze partners om u te begeleiden bij het kiezen van uw producten. Daarnaast komen onze experts bij u ter plaatse voor een opmeting.

Op basis van uw gekozen producten staat onze styliste in voor de volledige ontzorging bij het opvolgen van uw interieurplan:

  • Opvragen van offertes bij de verschillende partners
  • Een persoonlijke meubel- en product indeling in de werkelijke ruimtes
  • Opvolging en styling bij u thuis

PERSOONLIJK ADVIES + BEGELEIDING VAN A TOT Z

Een interieuradvies bij Cazco is een persoonlijk traject waarbij wij 100% inzetten op ontzorging. Het is uiteraard ook mogelijk om uw volledig interieur aan te pakken. Hiervoor hanteren we een totale projectprijs.

*Fase 2 en 3 worden bijzonder betaalbaar aangeboden op basis van twee ruimtes in uw woning en zijn volledig recupereerbaar!

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE OVER UW DROOMINTERIEUR!

Ben je geïnteresseerd in onze trajecten? Stuur ons een mailtje en ontvang meer informatie.

Wat zijn uw plannen? Wij denken graag met u mee!

Plan uw afspraak